ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εμείς στη SANKO, με εμπειρία 25 ετών στη δημιουργία και εφαρμογή της σωστής επικοινωνιακής μυρωδιάς, συνεργαζόμαστε στενά και από κοινού με τους υπευθύνους μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και τους βοηθάμε για να δημιουργήσουμε μαζί τρόπους που θα βελτιώσουν την εμπειρία και την αίσθηση που έχουν οι πελάτες/επισκέπτες  τους από την επίσκεψη/παραμονή στους χώρους τους έτσι ώστε, να προσελκύσουν νέους και να διατηρήσουν τους παλιούς.

Με τη σωστή επιλογή της επικοινωνιακής μυρωδιάς της μάρκας σας θα αναδειχτεί ακόμη περισσότερο η πολυαισθητική εμπειρία που αποκομίζουν οι επισκέπτες, συνεργάτες, φίλοι και πελάτες από την επισκεψη τους στους χώρους της επιχείρησης σας θα πάρουν μαζί τους αυτή την εμπειρία και θα τη διαδώσουν και σε άλλους!

Απευθυνόμαστε σε μεσαίες και μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, παντός είδους καταστήματα λιανικής πώλησης, πολυκαταστήματα, HO.RE.CA., και όπου απαιτείται η συμμετοχή της μυρωδιάς της μάρκας ως μέρος της πολύ-αισθητικής εμπειρίας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Speros

R&D Σχεδιασμός & Ανάπτυξη 

Ο Σπύρος, είναι συν - ιδρυτής της SANKO Corp. και R&D της σειράς  Scent Sensory. Για περισσότερο από 25 χρόνια έχει συνεργαστεί και έχει βοηθήσει πολλές εταιρείες στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή της μυρωδιάς ως αναπόσπαστο μέρος της πολυαισθητικής εμπειρίας που έχουν οι επισκέπτες - καταναλωτές στους χώρους των επιχειρήσεων τους. Έχει προσδώσει τις ονομασίες και έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένα τις αρωματικές κατευθύνσεις του γνωστού Pathos και του εξεζητημένου Aristo όπως επίσης έχει δώσει κατευθύνσεις σε σημαντικές σειρές από designer fragrances όπως τo Mango Delight, Original Mango, Marvelous Musk και έχει αναπτύξει πολλές άλλες προϊοντικές οσφρητικές κατευθύνσεις όπως fresh baked bread, hotel clean and fresh, melon fresh, strawberry delicious κ.ά.  Οι δεξιότητες και η προσήλωση του στις αξίες της προσωπικότητας της μάρκας είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης από τις πιο γνωστές μάρκες της εγχώριας αγοράς. 

Νίκος Κουλουρίδης

Υπεύθυνος Ποιοτικής Ανάπτυξης

Ο Νίκος, διαχειρίζεται με προσήλωση την ανάπτυξη της στρατηγικής και την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών. Είναι υπεύθυνος για την  τεχνική προσέγγιση και την άριστη εφαρμογή της επικοινωνιακής μυρωδιάς της μάρκας. 

Φροντίζει, η προσήλωση στην εξαιρετική δουλειά να υιοθετείται από όλα τα μέλη της ομάδας, εξασφαλίζοντας ότι, συμπλέει με τη κουλτούρα της εταιρείας.

Εξασφαλίζει τη διατήρηση ενός επαγγελματικού πολιτισμού μέσα στην ομάδα του, όπου τα άτομα θα αναλαμβάνουν την ευθύνη για την δουλειά τους και να είναι όλοι σχολαστικοί και υπερήφανοι που παραδίδουν άριστες και ποιοτικές εργασίες  στις επιχειρήσεις που μας τιμούν με την προτίμηση τους.

Θανάσης Χαραλαμπόπουλος

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Συνεργασιών

Ο Θανάσης, είναι ο βασικός διαχειριστής για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών στρατηγικής σημασίας. Είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων και είναι το σημείο επαφής της εταιρίας με όλες τις νέες συνεργασίες της.

Σκοπός του είναι, η πρόβλεψη των αναγκών, η τήρηση των προθεσμιών και των υποσχέσεων, που θα βοηθήσουν τους συνεργάτες που μας εμπιστεύονται να πετύχουν το σκοπό τους.

Γιώργος Καρρόπουλος

Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης & Εφαρμογών

Ο Γιώργος, έχει στην δικαιοδοσία του ένα πολύ σημαντικό έργο, την καθορισμένη ανανέωση της μυρωδιάς και την ανάπτυξη νέων συνεργασιών στα Δυτικά προάστεια του Ν. Αττικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα αφήσετε το στίγμα σας? Στείλτε μας μήνυμα!

®

Τηλ.:  +30 210 991 2100

Fax:    +30 214 412 1923

Στυμφαλίας 47 & Λεωφ. Αλίμου, Αλιμος 174 56,

Αθήνα

info@scentsensory.com

Success! Message received.