ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ  ATMOSPHERIC  ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ATMOSPHERIC ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟΥΣ & ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Νέος  μηχανισμός Atmospheric

Νέος μηχανισμός Atmospheric

Ο Νέος μηχανισμός Atmospheric Scent Sensory είναι πλήρως προγραμματιζόμενος σύμφωνα με το 7ήμερο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος. Η λειτουργία του είναι εντελώς αθόρυβη και η διάχυση της μυρωδιάς γίνεται με ένα μοντέρνο και αόρατο τρόπο. Αυτός ο τρόπος διάχυσης ακολουθεί τη φυσική ροή των ρευμάτων του αέρα και εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη του χώρου. Αξιοσημείωτο είναι ότι, με το μηχανισμό Scent Sensory επιτυγχάνεται 35% μεγαλύτερος όγκος κάλυψης που σημαίνει μείωση του κόστους.

Μηχανισμός για Μεγάλες Απαιτήσεις

Μηχανισμός για Μεγάλες Απαιτήσεις

Ο σχεδιασμός του μηχανισμού βασίζεται στην οσφρητική κάλυψη πολύ μεγάλων χώρων με δυνατότητα εγκατάστασης σε συστήματα A/C με κανάλια διανομής του αέρα, έτσι αποφεύγεται η διαφυγἠ πολύτιμων εταιρικών πόρων μιας και ένας μηχανισμός μπορεί να καλύψει πολλά κυβικά αέρα όπως ξενοδοχεία, μεγάλα γυμναστήρια, shopping malls, Super Markets κ.α.

Νέος, Σύγχρονος Μηχανισμός

Νέος, Σύγχρονος Μηχανισμός

Με τον 7ήμερο προγραμματισμό, δίνεται η δυνατότητα ειδικών ρυθμίσεων που ακολουθούν τα ωράρια λειτουργίας και τις ώρες αιχμής της επιχείρησης.

Φροντίδα για την ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΑΣ

Φροντίδα για την ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΑΣ

Diotan 5 δράσεις είναι ένας καινοτόμος τρόπος Απολύμανσης, πρόληψης δημιουργίας αλάτων - πουρί και αδρανοποίησης οργανικών οσμών. Η φροντίδα της υγιεινής των W.C είναι η εικόνα της μάρκα σας προς το κοινό σας. Χρησιμοποιώντας τον κύκλο του προγράμματος 7 ημερών, σας επιτρέπεται να ρυθμίσετε ξεχωριστά τον απολυμαντικό χρόνο σύμφωνα με τα ωράρια λειτουργίας της επιχείρησης σας και σύμφωνα με τις ώρες αιχμής.

Εξοικονόμιση πολύτιμων πόρων

Εξοικονόμιση πολύτιμων πόρων

Η εγκατάσταση σύγχρονων μηχανισμών με προηγμένη τεχνολογία που παρέχουν δυνατότητες μεγαλύτερης κάλυψης, βοηθά στη δραματική μείωση του κόστους σας.Εγκαταστήστε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνιακής μυρωδιάς και χαρίστε στο κοινό σας μία αξέχαστη εμπειρία από την επισκεψη τους στους χώρους της επιχείρησης σας.

Δωρεάν δειγματολόγιο Brand Scent Kit

Δωρεάν δειγματολόγιο Brand Scent Kit

1-2-3 Εύκολο όπως ενα, δύο τρία 1. Επιλέξτε από το ΔΩΡΕΑΝ δειγματολόγιο τη μυρωδιά της Μάρκας σας 2. Κάντε ΚΡΑΤΗΣΗ για ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή 3. Απολαύστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ενα εβδομαδιάιο πρόγραμμα BRAND Scent με την αξεπέραστη ποιότητα της Sanko Brand Scent Artists