Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;                                                                   

Λαμβάνουμε, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες εισάγετε στην ιστοσελίδα μας ή μας παρέχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία λογισμικού για τη μέτρηση και τη συλλογή πληροφοριών περιόδου σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων απόκρισης σελίδας, της διάρκειας των επισκέψεων σε ορισμένες σελίδες, των πληροφοριών αλληλεπίδρασης σελίδας και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την περιήγηση μακριά από τη σελίδα. Συλλέγουμε επίσης προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της διεύθυνσης,  σχόλια, κριτικές προϊόντων.

Πώς συλλέγουμε πληροφορίες;

Όταν διεξάγετε μια συναλλαγή στον ιστότοπό μας, ως μέρος της διαδικασίας, συλλέγουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε όπως το όνομα, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους συγκεκριμένους λόγους που αναφέρονται παραπάνω.

Γιατί συλλέγουμε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες;

Συλλέγουμε αυτές τις μη προσωπικές και προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους σκοπούς: Παροχή και λειτουργία των Υπηρεσιών μας. Να παρέχουμε στους χρήστες μας συνεχή βοήθεια και τεχνική υποστήριξη. Για να μπορούμε να επικοινωνούμε με τους επισκέπτες και τους χρήστες μας με γενικές ή εξατομικευμένες ειδοποιήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τα διαφημιστικά μηνύματα μας. Δημιουργία συγκεντρωτικών στατιστικών δεδομένων και άλλων συγκεντρωτικών ή / και συναγόμενων μη προσωπικών πληροφοριών, τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εμείς ή οι επιχειρηματικοί εταίροι μας για την παροχή και βελτίωση των αντίστοιχων υπηρεσιών μας. Να συμμορφωνόμαστε με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Πώς αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, μοιραζόμαστε και αποκαλύπτουμε τις προσωπικές πληροφορίες των επισκεπτών του ιστοτόπου μας;

Η εταιρεία μας φιλοξενείται στην πλατφόρμα Wix.com. Η Wix.com μας παρέχει την ηλεκτρονική πλατφόρμα που μας επιτρέπει να επικοινωνούμε μαζί σας ή να πουλάμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε εσάς. Τα δεδομένα σας μπορούν να αποθηκευτούν μέσω της αποθήκευσης δεδομένων της Wix.com, των βάσεων δεδομένων και των γενικών εφαρμογών Wix.com που αποθηκεύουν τα δεδομένα σας σε ασφαλείς διακομιστές πίσω από ένα τείχος προστασίας. Όλες οι πύλες άμεσης πληρωμής που προσφέρονται από τη Wix.com και μπορεί να χρησιμοποιούνται από την εταιρία μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζει η PCI-DSS, όπως τη διαχειρίζεται το Συμβούλιο Ασφάλειας PCI, το οποίο αποτελεί κοινή προσπάθεια μαρκών όπως Visa, MasterCard, American Express και Discover. Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στην ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών της πιστωτικής κάρτας από το κατάστημά μας και τους παρόχους υπηρεσιών.

Πώς επικοινωνούμε με τους επισκέπτες μας;

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το λογαριασμό σας, αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το λογαριασμό σας, να επιλύσετε μια διαφορά, να αποστείλετε αμοιβές ή χρήματα, να στείλετε τις απόψεις σας μέσω ερευνών ή ερωτηματολογίων, να στείλετε ενημερώσεις σχετικά με την εταιρεία σας ή, να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να εφαρμόσουμε τη Συμφωνία Χρήστη, τους ισχύοντες εθνικούς νόμους και οποιαδήποτε συμφωνία μπορεί να έχουμε μαζί σας. Για τους σκοπούς αυτούς, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, μηνυμάτων κειμένου και ταχυδρομείου.

Πώς μπορούν οι επισκέπτες μας να αποσύρουν τη συγκατάθεσή τους;

Αν δεν θέλετε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sanko.online ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: SANKO, Στυμφαλίας 47, 17456, Άλιμος-Αθήνα

Ενημερώσεις πολιτικής απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, οπότε παρακαλούμε να την επανεξετάζετε συχνά. Οι αλλαγές και διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπο. Εάν προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε εδώ ότι έχει γίνει ενημέρωση πολιτικής απορρήτου, έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες.

Ερωτήσεις και πληροφορίες επικοινωνίας

Εάν επιθυμείτε: να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε τυχόν προσωπικά στοιχεία που έχουμε σχετικά με εσάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@sanko.online ή μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: SANKO, Στυμφαλίας 47, 17456, Άλιμος - Αθήνα